Oranjemarkt 's-Gravendeel

Alle activiteiten op Koningsdag in ’s-Gravendeel  worden volledig ingevuld door de Oranjevereniging ’s-Gravendeel.
Naast deze activiteiten wordt op deze dag de grootste wielerronde van Zuid-Holland verreden in dit Kildorp, voor de 65e keer dit jaar!! Deze combinatie zorgt voor een unieke sfeer en staat garant voor een zeer groot aantal bezoekers. Kom op zaterdag 27 april naar het bruisende hart van de Hoeksche Waard!

Ook in 2019 zal de Oranjevereniging 's-Gravendeel weer een markt organiseren rond De Kreek. Voor deelname kunt u onderstaand formulier invullen.

Prijzen: € 55,00 per kraam
Verenigingen: € 27,50 per kraam

Wij willen een zo breed mogelijk assortiment aanbieden.

Verkoop van drank en etenswaren is niet toegestaan!

Let op: geef duidelijk aan wat uw branche is, dit wordt gecontroleerd bij aanvang van de markt !!

Wilt u zaken verkopen zonder een kraam te huren, dan is misschien de kofferbakverkoop iets voor u. Klik op de link voor informatie en aanmelden.